Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Погребинський знає, як можна використати соціологію, щоб зірвати вибори

Четвер, 7 березня 2002, 17:22
Відомий політолог, керівник Київського центру політичних досліджень та конфліктології Михайло Погребинський вважає, що певні сили можуть використати неправдиві соціологічні данні, щоб оголосити вибори 31 березня сфальсифікованими. Про це він заявив під час прес-конференції в четвер.

За словами Погребинського, зараз "має місце реалізація певного плану, на меті якого – визнати вибори недійсними". За версією політолога, за два тижні до виборів (останній термін оприлюднення соціологічних даних) будуть надруковані результати соціологічних досліджень, які не відповідають дійсності. Як приклади неправдивих рейтингів, Погребинський навів такі "абсолютно неймовірні цифри": 35%-40% "Нашої України", 10-12% СПУ, 9% у Блоку Юлії Тимошенко.

Після виборів, за результатами паралельного підрахунку голосів, що збігатиметься з соціологічними даними, відповідні політичні сили назвуть вибори сфальсифікованими.

Погребинський стверджує, що в нього є підстави вважати, що "цей план в дії".

Щодо ймовірних "соціологів-виконавців" цього замовлення, то Погребинський відмовився їх називати, зауваживши лише, що йдеться про соціологічні служби, які живуть на гранти.

Українська правда

Читайте також

Блок Юлії Тимошенко наздогоняє та випереджає феноменальних "Жінок за майбутнє", свідчать соціологи

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...