Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Обвинувачений у вбивстві Александрова плутається на допиті

Середа, 3 квітня 2002, 17:40
Триває другий день судового слідства за обвинуваченням Юрія Вередюка у вбивстві директора слов’янської телекомпанії "Тор" Ігоря Александрова. Після оголошення свідчень підсудного на 15 допитах, проведених під час досудового розслідування, Юрій Вередюк почав відповідати на запитання судді, прокурора та захисників.

Допит підсудного в залі суду виявив деякі розбіжності з тими свідченнями, які він давав раніше. Вередюк плутається, яким чином він наніс перший удар жертві, а також заявляє, що 1 липня побував в холі телекомпанії "Тор", де мав, як він стверджує, "полякати адвоката".

Там він начебто побачив дві біти приготовані для нього. Раніше Вередюк стверджував, що сидів у машині, коли йому показували місце майбутнього злочину.

Машиною – тепер, зі слів підсудного, чорна "іномарка" – кермувала невідома йому "особа кавказької національності". Ця ж машина нібито привезла його на місце злочину 21 липня, за два дні до арешту, але навіщо обвинувачений не знає і детальніше розповісти про це відмовився.

Вередюк відмовляється від свідчень, які він давав у присутності заступника генпрокурора Вінокурова.

На запитання судді Івана Корчистого, що він робив з 1 по 3 липня (до нападу на Ігоря Александрова), підсудний заявив, що "збирав пляшки" для того, щоб прогодуватися. Ця відповідь викликала здивування учасників судового процесу, оскільки раніше Вередюк казав, що 1 липня отримав завдаток від замовника "Михалича" – 2000 гривень.

Підсудний не зміг відповісти також на запитання прокурора, навіщо було добивати жертву, яка після першого удару втратила свідомість.

Після перерви суд продовжив допит обвинуваченого.

Інститут масової інформації

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування