Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На гру з грузинами викликані 10 легіонерів

Вівторок, 9 квітня 2002, 13:32
Головний тренер збірної України Леонід Буряк на товариську гру зі збірною Грузії, яка відбудеться 17-го квітня запросив 10 легіонерів. В цій десятці знову фігурує прізвище Шевченка, який відновився після травми, а також з'явилися "новачки". Так після тривалої перерви до національної команди запрошений гравець французького "Меца" Сергій Скаченко та футболіст китайського "Шаньдуня" Сергій Нагорняк.

Повний список запрошених легіонерів на гру з грузинами виглядає наступним чином: Андрій Шевченко ("Мілан", Італія), Віктор Скрипник ("Вердер", Німеччина), Юрій Максимов ("Вальдхоф", Німеччина), Олег Лужний ("Арсенал", Англія), Сергій Ребров ("Тоттенхем, Англія), Сергій Скаченко ("Мец", Франція), Дмитро Парфьонов ("Спартак", Росія), Максим Левицький ("Спартак", Росія), Сергій Кормильцев ("Торпедо", Росія), Сергій Нагорняк ("Шаньдунь", Китай). З футболістів національної першості більш за все що будуть викликані вже перевірені бійці, які представлятимуть київське "Динамо", донецький "Шахтар" та "Металург", а також дніпропетровський "Дніпро".

Хоча на відміну від матчів з японцями та румунами Буряк вже не буде так експериментувати зі складом збірної України, тому що навряд чи третя поспіль поразка, чи навіть нічия, до того ж в грі вдома, додасть йому позитивних відгуків та впевненості і самим футболістам.

Тренери ж збірної України планують зібратися за два дні до матчу з командою Грузії (нагадаємо, що 18-ий тур чемпіонату України відбудеться 13 квітня, але 14-го числа деякі легіонери візьмуть участь в іграх своїх команд). Грузинська команда прибуває до Києва за два дні до гри, що без сумніву зайвий раз говорить про серйозність наміру грузинів. До того ж впевненості в матчі з українцями їм додає і той факт, що в першій товариській грі сезону підопічні Олександра Чівадзе розгромили учасника ЧС-2002 збірну ПАР з рахунком 4:1. Єдиним неприємним моментом для грузинів є те, що за команду не гратиме захисник італійського "Мілану" Каха Кахаладзе, який відмовився виступати за національну команду поки не знайдуть його брата Левана, викраденого майже рік тому в Тбілісі.

На гру зі збірною України Чевадзе викликав 12 легіонерів це - Шота Арвеладзе ("Рейнджерс", Шотландія), Раті Алексідзе ("Челсі", Англія), Георгій Кінкладзе ("Дербі Каунті", Англія), Олександр Іашвілі ("Фрайбург", Німеччина), Леван Кбіашвілі ("Фрайбург", Німеччина), Леван Цкітішвілі ("Фрайбург", Німеччина), Гела Шекалідзе ("Льєрс", Бельгія), Гоча Джамараулі ("Люцерн", Швейцарія), Міхайло Кавелашвілі ("Цюрих", Швейцарія), Олександр Рехвіашвілі ("Сконто", Латвія), Едік Саджая ("Торпедо", Росія), Георгій Деметрадзе ("Локомотив", Росія).

За інформацією "Команди"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...