Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зімбабве - країна американських шпигунів?

Четвер, 2 травня 2002, 14:12
Парламентські вибори в Україні чітко показали - час оголошувати загальну мобілізацію. Ворог - не спить. Виявляється, в Україні проживає більше 9 млн. американських шпигунів. І це тільки явних.

Ви не знали? Ніхто не знав.

Звичайно, політики-ясновидці попереджали, що у країні діють американські змовники і назвали їх конкретно: "Наша Україна", Блок Юлії Тимошенко і Соціалістична партія України. І ясно, що за них можуть голосувати тільки агенти світового імперіалізму (а заодно і сіонізму, пригадайте Червоненка!) І ось цих агентів виявилося 9 млн. - це трохи більше, ніж проголосували за самих патріотів - Блок Наталії Вітренко і Блок Народний Рух України (приблизно 1 млн.). І не про останніх говорять об'єктивні вітчизняні ЗМІ, згадуючи про небезпеку злиття надто правих з надто лівими

Несподівано якось все. Адже всі знали, що крім українських соціологів, безумовно, учасників змови, ніхто цю американську кліку не підтримує. І всі об'єктивні українські ЗМІ, які належать, безумовно, конструктивним політичним силам, (а це майже всі ЗМІ у нашій країні) не втомлювався роз'яснювати ситуацію населенню. Так звідки ж у колисці слов'янської цивілізації взялася така кількість американських "запроданців"? Хоч, можливо, просто позначилося грубе американське втручання у внутрішні справи України - пригадаємо резолюцію Конгресу США, де імперіалісти вказували нам, що вибори повинні бути прозорими і демократичними.

Ми самі знаємо, якими повинні бути вибори! - наша відповідь буржуям. І їх результати! Тим більше, що нам про це (відзначте, без жодного втручання у внутрішні справи) ясно і чітко сказали російські політики, включаючи посла в Україні. А старший брат - він розумніший, він поганого не порадить. Адже кожний росіянин знає - всі українці хочуть жити у Союзі Росії, України і Білорусі (СРУБ). Тому за згадані шпигунські блоки просто ніхто не міг проголосувати!

Щоб довести це, були задіяні безпрецедентні організаційні зусилля з небувалої демократизації виборчого процесу у нашій країні.

Схожа ситуація була у братському Зімбабве. Взагалі-то, дії конструктивних політичних сил, які володіють об'єктивними ЗМІ, носять невловимий відтінок співпраці із зімбабвійськими політтехнологами. Принаймні, у "великій європейській державі", як і у перлині африканської демократії, всюди на виборчих дільницях стояли величезні черги і точно так само багато виборців просто фізично не встигли проголосувати. Але ще великий Кобзар вчив: "І чужого навчайтеся, й свого не цурайтесь".

Тому, крім досвіду наших чорних братів, ми використали і свої, знайдені у глибині минулого, методи. Так! - це відомі "потьомкінські села", які возили по всій Україні у потрібні округи, голосуючи там й, одночасно, не даючи проголосувати тубільцям. І не у кого немає сумніву, що вибори пройшли надзвичайно демократично. Це підтвердили навіть спостерігачі від країн СНД, що може свідчити про те, що Україна свято дотримується принципів демократії, визнаних у таких всесвітньо відомих своєю свободою країнах, як Туркменістан, Казахстан, Білорусь. До речі, брати з африканських країн дали дуже високу оцінку виборам, що пройшли у Зімбабве.

Правда, у Зімбабве вибори вийшли все-таки більш технологічними. Деструктивних елементів до влади не допустили. У нас же, внаслідок обмеженого розуму виборців і підлих провокацій з боку деструктивних елементів картина після виборів вийшла не ідеальною.

Але, незважаючи на підлий удар невдячного електорату, армія слуг народу зуміла здивувати (або налякала?) свого роботодавця секретною зброєю - у мажоритарних округах деструктивний елемент був розбитий вщент, а тих, хто міг вижити - завчасно зняли з виборів, щоб не ускладнювати виборцю життя найстрашнішою проблемою, з якою може зіткнутися людина - проблемою вибору. Доки вузьколобі буржуї кричали про права людини і намагалися проконтролювати вибори за партійними списками, кмітлива "російська людина" продавила своїх друзів у переважній більшості з 225 "дірочок".

Жаль тільки, що біоматеріалу на парламентську більшість так і не набирається. Вже і тим, хто поки не визначився (тугодуми, ну що тут визначатися! -все ж і так зрозуміло!) хто тільки не пояснював, яким чином можна підтримати конструктивні сили і стабільність у країні! Починаючи від податкового інспектора і закінчуючи Гарантом всіх українців. Все одно, зрозуміли не всі. І хоч це може виявитися деякою перешкодою у переможному русі нашої країни до сяючих вершин спокійного благополуччя, все ж не всі методи ще використані у боротьбі з шкідливими ідеями.

Є метод, який спрацював у наших корейських братів. Вони просто поділили країну навпіл. У них та частина країни, яка залишилася під американським впливом, знаходиться зараз у плачевному стані, час від часу переживаючи найжорстокіші фінансові кризи. Зате північна частина, що вибрала радянських (російських) братів, не схильна до впливу нестабільної ринкової кон'юнктури, а йде своїм власним шляхом до перемоги своїх власних ідей. І нічого крім схвалення дій великого правителя не чутно з вуст вдячного народу. А два рази на день їсти - це все-таки зажерливість.

Тому, якщо американські ставленики будуть тягнути Україну в європейську неволю, у конструктивних сил і їх об'єктивних ЗМІ буде досить можливостей розрізати хворе тіло і залишити здорову його частину за межами європейського впливу. Ось тільки б внутрішнім тиском руки самому хірургу не відірвало…

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...