Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

9 травня США знатимуть всі секрети України і Росії. Якщо не втрутиться Путін

Субота, 4 травня 2002, 12:27
Майор Мельниченко звернувся до президента Росії. Після багаторазових звернень до совісті президента Кучми, йому не залишилося нічого іншого, як "шантажувати" секретами держави російського президента.

У Мельниченка ще зберігається надія, що хоч комусь доля державних таємниць кількох держав не байдужа. 9 травня його знову викликають на засідання Гранд Журі. І на цей раз він зобов'язаний принести з собою всі його плівки, апаратуру, на якій він записував, блокноти, будь-які документи, що стосуються його записів. Американці серйозно взялися за справу.

 
Лист Міністерства Юстиції США адвокатові Мельниченка з вимогою привести з собою всі плівки, апаратуру і всі документи, які стосуються його записів
 
Ми ще не все знаємо, що є в Мельниченко - чи не кожного місяця ми дізнаємося від нього щось нове про наше керівництво. Але, на жаль, якщо не втрутяться компетентні органи Росії (оскільки українські мовчать), США отримають доступ до конфіденційної інформації, що є державною таємницею.

А ще американці збагатять свій словник українського і російського сленгу - я б, наприклад, багато чого б віддала, щоб послухати діалог Чорномирдін-Кучма!

Як би кому не хотілося, насамперед, самому Мельниченкові, він буде вимушений поділитися не своїми секретами, інакше йому загрожує покарання за неповагу до суду, тобто, в'язниця.

Наводимо повністю текст звернення Мельниченка


ОБРАЩЕНИЕ К ПРЕЗИДЕНТУ РОССИЙСКОЙ ФЕДЕРАЦИИ
ПУТИНУ В.В.

Я, Мельниченко Н.И., обращаюсь к Вам за помощью в связи с ситуацией, возникшей вокруг записей разговоров Президента Кучмы Л. Д., сделанных мной. Я получил от Министерства Юстиции США новую повестку о явке на заседание Большого Жюри 9 мая 2002 года. На первом заседании Большого Жюри, состоявшемся 11 апреля 2002 года, я передал в распоряжение Министерства Юстиции США неопровержимые доказательства причастности Кучмы к продаже оружия в Ирак.

Также я согласен оказать помощь правоохранительным органам США в расследовании конкретных уголовных дел. Однако, я не могу выполнить требование о передаче всех имеющихся у меня записей, так как они содержат конфиденциальную информацию об Украине и других странах, включая Россию. Например, разговор Кучма-Ельцин, Кучма-Путин (премьер-министр), Кучма-Путин (Президент), Кучма-Черномырдин, Кучма-Аликперов и др.

К сожалению, официальный Киев не помогает в защите Государственной Тайны Украины (моё обращение к официальным структурам Украины датировано октябрём 2001 года). Как и следовало ожидать, Кучма (человек, у которого руки в крови) не встал на защиту интересов Украины.

Надеюсь увидеть в Вашем лице человека, который заинтересован в сохранении конфиденциальной информации о России.

Надеюсь на помощь соответствующего органа исполнительной власти Российской Федерации, способного письменно обратиться к Министерству Юстиции США с просьбой не требовать от меня выдачи конфиденциальной информации, затрагивающей интересы России.

Копия повестки Департамента Юстиции США прилагается.


3 мая 2002 года Мельниченко Н.И.

Читайте також

США вимагають від Мельниченка всі його плівки


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування