Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шкіль відмовляється свідчити у справі "9 березня"

Вівторок, 7 травня 2002, 13:09
Голосіївський місцевий суд Києва у вівторок прийняв рішення допитати народного депутата Андрія Шкіля як свідка у справі членів УНА-УНСО, обвинувачених в організації та участі у масових заворушеннях 9 березня 2001 року в столиці.

Таку ухвалу виніс головуючий у справі суддя Іван Волик, задовольнивши клопотання представника прокуратури м. Києва Олександра Кузовкіна.

Шкіль відмовився бути свідком у цій справі, оскільки вважає рішення суду "незаконним". Він відмовився залишити залу судових засідань, як би мав це зробити в якості свідка. Він вважає, що ухвала суду про його допит має на меті лише "затягування" справи унсовців та намагання видалити його з зали судового засідання, посилаючись на те, що справа Шкіля виділена зараз у окреме провадження.

Шкіль також звинувачувався в організації та участі у масових заворушеннях 9 березня 2001 року і перебував в ув'язненні. 31 березня 2002 року він був обраний народним депутатом у виборчому окрузі №121 і був звільнений за рішенням Голосіївського суду м.Києва.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування