Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛАВРИНОВИЧ ДОСЛУЖИВСЯ ДО МІНІСТРА ЮСТИЦІЇ

Вівторок, 7 травня 2002, 14:54
Олександра Лавриновича призначено міністром юстиції України. Указ про це підписав у вівторок президент України Леонід Кучма, повідомила агентству Інтерфакс-Україна прес-секретар глави держави Олена Громницка.

Іншим указом глава держави звільнив з посади міністра Сюзанну Станік у зв'язку з переходом на дипломатичну роботу. Станік останні місяці поєднувала роботу на посаді міністра з посадою постійного представника України в Раді Європи.

Лавринович з липня 2001 року працював на посаді держсекретаря Міністерства юстиції.

Олександр Лавринович, 1956 року народження (м. Овруч, Житомирської області), з липня 2001 року до останнього часу займав посаду держсекретаря Міністерства юстиції України.

У парламенті займав посаду секретаря комітету з питань правової політики. З 1989 року член Народного Руху України. Лавринович є кандидатом технічних і юридичних наук.

Сюзанна Станік працювала на посаді міністра з серпня 1997 року. У грудні минулого року Кучма заявив, що Станік, призначена постійним представником в Раді Європи, залишить міністерську посаду. "Посол в Страсбурзі – це не посол в країні перебування, вона (Станік) не може зберегти дві посади", - сказав президент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...