Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Злетіли голови райадміністрацій у 15 областях

Середа, 8 травня 2002, 10:54
Президент України Леонід Кучма звільнив голів 15-ти районних держадміністрацій у семи областях України, зокрема, п'ятьох керівників районів у Херсонській, і трьох - в Івано-Франківській областях.

Це визначено розпорядженнями глави держави від 29-30 квітня, розміщеними на офіційному веб-сайті Верховної Ради України.

Як раніше повідомлялося, розпорядженнями від 23-26 квітня Кучма змінив керівництво 17-ти районів семи областей, зокрема, по 4 районних керівника у Донецькій, Луганській і Харківській областях.

Цього разу у Херсонській області звільнені керівники п'яти районних держадміністрацій (всі - згідно з поданими ними заявами) - Генічеської Сергій Сіренко, Горностаївської Іван Єрух, Бериславської Віктор Шпитальний, Великолепетиської Володимир Гундер і Скадовської Анатолій Власенко.

В Івано-Франківській області звільнені голови трьох районів: Долинського Василь Тепчук (у зв'язку з переходом на іншу роботу), Надвірнянського Роман Гончарук (у зв'язку з виходом на пенсію), Косівського Іван Саєвич (у зв'язку з поданою ним заявою). Головами цих районів призначені відповідно Богдан Депутат, Василь Мигалюк і Іван Підлетейчук.

Крім того, замість раніше звільненого голови Тисменицької райадміністрації Романа Ткача у зв'язку з обранням його народним депутатом керівником цього району призначений Володимир Семенів.

У Закарпатській області звільнені з посад керівники двох райдержадміністрацій: Іршавської Степан Бобик (у зв'язку з порушенням ним вимог закону "Про місцеве самоврядування в Україні") і Берегівської Іштван Гайдош (у зв'язку з обранням його народним депутатом). Замість них призначені Іван Клим і Андрій Бігарі.

Від своїх обов'язків також звільнені голови двох районів Запорізької області - Приморського Віктор Одинокий, у зв'язку з переходом на іншу роботу (на цю посаду призначений Олег Ніколенко), і Оріхівського Василь Фощенко, у зв'язку з поданою ним заявою.

Крім того, звільнені вибраний народним депутатом голова Кам'янець-Подільської райадміністрації (Хмельницька область) В'ячеслав Дубицький, голова Доманівської райадміністрації (Миколаївська область) Петро Коваленко, у зв'язку з поданою ним заявою, а також керівник Борівської райадміністрації (Харківська область) Микола Рибалко, у зв'язку з поданою ним заявою, якого змінила на цьому посту Ганна Склярова.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
12:04
Росіяни вдарили КАБами по промисловому об’єкту у Сумах
11:57
Споживання електроенергії зросло на 3,8%: в енергосистемі зберігається дефіцит – "Укренерго"
11:55
фотоЗ Таллінна до Києва: естонський депутат розпочав велопробіг, щоб зібрати гроші для ЗСУ
11:55
День після Чорнобилю. Як "Динамо" обіграло "Спартак" на переповненому 100-тисячному стадіоні
11:50
РосЗМІ: У Росії різко зросла кількість вакансій для людей з інвалідністю на тлі війни в Україні
11:39
відео"Патрулювала" кордон: прикордонники помітили рись у Карпатах
11:32
За 2023 рік перевізникам компенсували лише 6% витрат за пільговиків – Мінвідновлення
11:25
фотоРосіяни атакували КАБами Харківщину, серед постраждалих — діти
11:12
фотоУ Стокгольмі відкрився другий фестиваль "Українська весна"
11:05
відео Зеленський в річницю аварії на ЧАЕС закликав світ тиснути на Росію, щоб звільнити ЗАЕС
Усі новини...