Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Єда" та СДПУ (О) вже розписали комітети на двох та шукають нових перебіжчиків

Понеділок, 3 червня 2002, 18:26
Уповноважений представник фракції "Єдина Україна" Сергій Тігіпко не виключає, що вранці у вівторок на розгляд депутатів будуть винесені два варіанти проекту постанови про розподіл парламентських комітетів.

У інтерв'ю журналістам в понеділок Тігіпко повідомив, що в одному з цих проектів пропонується збільшити число комітетів до 28 плюс спеціальна контрольна комісія з питань приватизації та розподілити їх пропорційно чисельності парламентських фракцій.

У другому варіанті буде запропоновано поділити комітети тільки між фракціями "Єдина Україна" і СДПУ(О) за участю позафракційних депутатів. При цьому розглядаються два варіанти - або кількість комітетів залишиться колишньою (23+1), або збільшиться до 28 комітетів плюс спеціальна контрольна комісія.

Кажучи про поіменний склад керівництва комітетів, Тігіпко сказав, що зараз продовжуються консультації відносно першого варіанту (пропорційний розподіл - ІФ).

За його словами, "Єдина Україна" і СДПУ(О) пропонували провести переговори і "парламентській четвірці" (фракції "наша Україна", Соцпартії, Компартії Блоку Юлії Тимошенко), яка однак участь в консультаціях не прийняла.

Тігіпко висловився за необхідність продовжити переговори про розподіл парламентських портфелів з тими представниками "четвірки", з ким "можемо працювати".

За його словами, поіменний варіант проекту постанови, де комітети розподілені тільки між "Єдиною Україною" і СДПУ(О) вже практично готовий.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування