Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "брудному" голосуванні по комітетах Тимошенко участі не приймала

П'ятниця, 7 червня 2002, 15:27
Фракція БЮТ не брала участі у голосуванні по постанові про розподіл комітетів, оскільки ця постанова не узгоджувалася з нею, заявила лідер фракції Юлія Тимошенко в інтерв'ю журналістам у п'ятницю.

Вона підтвердила, що фракція БЮТ не брала участі у переговорах шістки, а тільки спостерігала за переговорним процесом. За словами лідера БЮТ, комітети розділені між фракціями без її згоди.

Тимошенко заявила, що голосування з розподілу комітетів "нічим не відрізняється від виборів спікера" і є "абсолютно брудним і негармонійним процесом".

У той же час член БЮТ Олександр Турчинов повідомив журналістам, що обрані від фракції голови комітетів будуть ними керувати.

Також Тимошенко відмовляється брати участь у розробці політичної угоди, запропонованої "Нашою Україною". "Така угода - це скромна спроба прикрити бажання працювати з "Єдиною Україною" і владою", - сказала вона.

У той же час Тимошенко підтвердила готовність своєї фракції працювати над "формуванням спільних документів про політичну позицію" у рамках "четвірки".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування