Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Угода про співробітництво – кінець "четвірки"?

П'ятниця, 7 червня 2002, 16:35
БЮТ не буде підписувати Угоду про співробітництво, запропоновану "Нашою Україною", заявила лідер фракції Юлія Тимошенко.

В інтерв'ю журналістам вона сказала, що її фракція "давно знає, що необхідно робити в Україні в політичному, економічному і соціальному секторі і без угоди".

Лідер СДПУ(О) Віктор Медведчук заявляє, що його фракція теж не підписуватиме Угоду. Медведчук сказав, що в цій угоді містяться пункти, які суперечать Конституції та законодавству України, тому фракція підпише документ лише тоді, коли вони будуть вилучені.

Натомість фракція СПУ готова підписати Договір про спільні дії у Верховній Раді у разі вилучення з нього економічного та соціального блоків. Про це повідомив лідер СПУ Олександр Мороз. За словами Мороза, соціалістів влаштовує політична частина, яка міститься в цьому договорі.

Мороз сказав, що зараз редакційна група готує остаточний варіант договору і висловив сподівання, що вдасться створити таку редакцію цього документа, яку зможуть всі підписати.

Угода про співробітництво, запропонована фракцією "Наша Україна", має бути підписана у понеділок, 10 червня.

За словами уповноваженого представника "Нашої України" Юрія Костенка, зараз завершується юридичне опрацювання тексту документа. Як сказав Костенко, угоду підписуватимуть як фракції, так і окремі політичні групи, які входять до складу різних фракцій. Зокрема, він зазначив, що у фракції "Єдина Україна" не всі готові підписати цю угоду.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...