Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пустовойтенко образився, тому що Тимошенко і Морозу дали більше комітетів

Неділя, 9 червня 2002, 17:38
Народний депутат, член фракції "Єдина Україна", лідер Народно-демократичної партії Валерій Пустовойтенко не виключає створення у Верховній Раді фракції НДП.

"Якщо буде потреба, НДП готова зробити такий крок", - заявив Пустовойтенко в Донецьку, відповідаючи на питання, чи збирається партія створювати власну фракцію в парламенті. З його слів, в групі НДП, яка входить до складу фракції "Єдина Україна", зараз 56 осіб, і 30-40 з них можуть увійти до фракції.

Актуальність створення фракції лідер народних демократів бачить в непропорційному розподілі комітетів в парламенті. Так, у фракції Соцпартії і Блоку Юлії Тимошенко по 2 комітети, а у народних демократів лише один, "хоч в парламенті нас не менше, а навіть більше", сказав Пустовойтенко.

Разом з тим він вважає, що блок "За єдину Україну!" повинен зберігати консолідованість, не дивлячись на те, що в ньому сформований 5 депутатських груп. Таку консолідацію Пустовойтенко бачить, передусім, в процесі голосування із законопроектів, що приймаються.

Глобальною задачею всіх сил, які входять до блоку, лідер НДП продовжує вважати формування навколо "Єдиної України" парламентської більшості.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...