Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ДЕПУТАТИ ПОБИЛИСЯ ЧЕРЕЗ ПИТАННЯ ІМПІЧМЕНТУ

Вівторок, 2 липня 2002, 14:10
У парламенті України у вівторок сталася сутечка між депутатами Степаном Хмарою і Іваном Стойком.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", це трапилося після оголошення перерви у сесійному залі парламенту.

За словами журналістів, що спостерігали інцидент з ложі преси, після бурхливої дискусії між представниками фракцій "Наша Україна", блоку Юлії Тимошенко і Соцпартії, Стойко (фракція "Наша Україна") ударив Хмару (фракція БЮТ) в обличчя кулаком.

У дискусії, що передувала інциденту, брали участь Хмара, Сергій Соболєв і Юрій Ключковський (обидва - "Наша Україна").

В інтерв'ю журналістам у кулуарах парламенту представник фракції "Наша Україна" Тарас Стецьків сказав, що причиною конфлікту стало голосування 27 представників фракції, переважно, з політгруппи Народного Руху України, за проект постанови порядку денного першої сесії парламенту, який виключає проект постанови про початок процедури імпічменту президента.

В інтерв'ю журналістам Хмара підкреслив, що причиною його обурення поведінкою депутатів, які підтримали вилучення питання про імпічмент, були "елементарні речі, за які раніше викликали на дуель". Він сказав, що "дав здачу", оскільки ніколи, навіть будучи політв'язнем, "не прощав образи тюремникам".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування