Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Львівський міськвиконком не винен у трагедії 27 липня?

Четвер, 8 серпня 2002, 14:24
Керуючий справами Львівського міськвиконкому Олег Кузан стверджує, що не підписував дозволу на польоти військових літаків в ході авіашоу 27 липня.

Як повідомив він у четвер на брифінгу у Львові, відповідаючи на питання журналістів, в міськраду звернулося командування 14-авіаційного корпусу, оскільки згідно з постановою Кабінету Міністрів, яка регулює польоти і систему дозволів на них, без ствердної візи міської влади організатори не можуть отримати дозвіл від "Укравіаруху" і "Укравіатрансу".

За словами Кузана, у відповідь на звернення військових він лише написав, що міська влада не проти такого заходу, але лише у разі затвердження його вищезазначеними службами. Як зазначив керівник справами, практики зворотнього контролю з боку міської влади не існує, як і органу в структурі міськради, який би займався питаннями такого характеру.

У середу під час прес-конференції у Львові голова державної комісії з розслідування катастрофи військового літака Су-27, секретар РНБО Євген Марчук заявив, що комісія має в своєму розпорядженні дані, що свідчать про те, що Кузан дав письмовий дозвіл на проведення польотів СУ-27 і підкреслив, що "якщо місцева влада дає дозвіл на проведення подібної акції, то вона бере на себе частину відповідальності".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...