Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин поки не в курсі, в якому стані процес створення більшості

Понеділок, 9 вересня 2002, 15:32
Голова Верховної Ради наголошує, що він не очолює процес створення більшості у Верховній Раді.

Як заявив Литвин у понеділок в інтерв'ю журналістам, "я не очолюю процес створення більшості у Верховній Раді, а очолюю процес переговорів, який би консолідував фракції та групи для сталої роботи парламенту". Спікер наголосив, що більшість повинна бути конституційною, і насамперед, на його думку, це потрібно для опозиції.

При цьому Литвин додав, що йому важко сказати, в якому зараз стані процес формування більшості, оскільки він цим не займається. Однак голова ВР переконаний, що процес просувається, і його мета - консолідація політичних сил.

Як повідомлялося, 6 вересня лідер фракції партій "Трудова Україна" - ППУ Сергій Тігіпко повідомив, що 9 фракцій, які ініціюють створення парламентської більшості, закликали голову Верховної Ради Володимира Литвина очолити процес формування більшості.

Тігіпко зазначив, що на думку 9-ти фракцій, голова ВР повинен долучитись до процесу формування більшості. "Він не повинен бути осторонь процесу формування більшості, він повинен очолити цей процес, тому що це в першу чергу справа Верховної Ради та керівництва парламенту", - наголосив Тігіпко.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування