Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Обком" таки доведе Азарова до суду

Четвер, 7 листопада 2002, 18:12
Інтернет-видання "Обком" звернулося в Шевченківський місцевий суд Києва з позовною заявою про захист ділової репутації, вимагаючи від голови Державної податкової адміністрації Миколи Азарова спростування неправдивої інформації стосовно видання.

Про це в четвер агентству "Інтерфакс-Україна"повідомив заступник головного редактора "Обкому" Сергій Сухобок.

Сухобок нагадав, що інтернет-видання "Обком" зареєстроване як інформаційне агентство. 19 лютого 2002 року в приміщенні редакції співробітники податкової інспекції провели обшук, вилучивши комп'ютери і документи, що дотепер не повернуті.

У своїй позовній заяві "Обком" стверджує, що "ніяких правових підстав для проведення будь-яких слідчих дій у приміщеннях підприємства не було", а безпосередньо після обшуку прес-секретар управління податкової міліції поширив заяву про те, що обшук проведений помилково.

У той же час, 29 жовтня Азаров коментуючи на прес-конференції справу "Обкому" заявив, що продовжується судовий процес "по людях, незаконна діяльність яких пов'язана з відмиванням грошей". В інтернет-виданні вважають це висловлення неправдивим, тому що ТОВ "Обком" "не має, і ніколи не мало" ніякого відношення до будь-якого процесу щодо людей, незаконна діяльність яких пов'язана з відмиванням грошей.

"Обком" просить суд визнати висловлення Азарова неправдивими і зобов'язати його виступити зі спростуваннями.

Співвідповідачем у позові виступає ДПАУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування