Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СПРАВА ГРИГОРИШИНА НЕ ЗАКРИТА, АЛЕ ПРИПИНЕНА - МВС

Понеділок, 5 травня 2003, 18:19
службових повноважень при затримці російського бізнесмена Костянтина Григоришина.

Про це на брифінгу у понеділок у Києві повідомив начальник Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України Юрій Черкасов.

Справа, яка була порушена стосовно самого Григоришина в обвинуваченнях у незаконному зберіганні зброї і наркотиків, лише припинена. "Справа стосовно Григоришина припинена, але це не означає, що вона закрита", - сказав Черкасов.

Як повідомлялося, 12 жовтня минулого року співробітники ГУБОЗ затримали Григоришина, який знаходився у машині народного депутата Володимира Сивковича. У бізнесмена було знайдено пістолет з патронами і білий порошок. Сам він заявляє, що зброю і наркотики йому підкинули співробітники міліції. Суд дав санкцію на арешт Григоришина, однак через тиждень він був відпущений під підписку про невиїзд.

У грудні ж Генпрокуратура затримала співробітника ГУБОЗ Романа Міцака, який брав участь в обшуку офісу Григоришина. Він утримувався у СІЗО СБУ.

Міцак не приймав участі безпосередньо у затримці Григоришина, а лише проводив обшук в офісі компанії "Група "Енергетичний стандарт". Міцак також не входить у число тих співробітників ГУБОЗ, що були відсторонені від виконання своїх службових обов'язків на час розслідування інциденту з затримкою Григоришина.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування