Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Доля Януковича ще не визначена

Четвер, 3 липня 2003, 16:55
Долю уряду Януковича і особисто прем'єра зараз прогнозувати важко, вважає голова комітету ВР з національної безпеки і оборони України Георгій Крючков.

Це в першу чергу пов'язано з проблемами, які склалися на продовольчому ринку країни щодо збільшення цін на крупи та хлібобулочні товари. Крючков впевнений, що нинішній стан речей "неповною мірою можна сьогодні адресувати Януковичу". Адже Крючков "глибоко переконаний, що врожай минулого року був приписаний", сказав він в інтерв'ю Громадському радіо

"По Януковичу будуть судити по тому, як він зуміє вийти з цієї дуже гострої продовольчої кризи, в яку Україна, за 12 років своєї незалежності, ще не потрапляла", сказав Крючков.

Подібну думку висловив в інтерв'ю Громадському радіо і політолог Віктор Небоженко, яикий вважає, що "якщо Янукович справиться з цією задачею, яка може носити такий спіральний характер, тоді він буде напівгероєм".

"Проблема полягає в тому, як це не пікантно, для організації серйозної роботи по вирішинню цієї ситуації, дуже погано діє так звана коаліційність... Зараз криза, необхідно з єдиною командою все робити, а виявляється, він (Янукович) цього зробити не може", сказав Небоженко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування