Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорномирдін не розуміє, навіщо Ющенко і Янукович шукають підтримку в Москві

Середа, 6 серпня 2003, 13:23
Посол Росії Віктор Чорномирдін упевнений, що перемога будь-якого кандидата на виборах президента в Україні не погіршить відносин з Росією.

"Хто б не був президентом України, наші відносини будуть абсолютно нормальні", - сказав Чорномирдін. "Інша справа, щоб це розуміли самі політики, які хочуть бути при владі", - додав він.

Коментуючи спроби деяких претендентів заручитися підтримкою Москви на виборах-2004, Чорномирдін відзначив: "Хто з ким відношення налагоджує? Росія – країна велика. Хто хоче заручитися і чим?… Мені це важко зрозуміти. І як це може вплинути [на виборах] – також не дуже зрозуміло".

"Так, є, хтось комусь імпонує, хтось комусь подобається. Але це інше питання", - відзначив посол.

"Зараз технологій виборчих предостатньо. Деякі живуть цим. Це стало як бізнес", - сказав також Чорномирдін.

"Хто б не був президентом в Україні – це справа українців. І ніхто не може вплинути", - сказав він.

Чорномирдіна журналісти попросили прокоментувати своє висловлювання в ефірі "Эхо Москвы", що Ющенко і Тимошенко "дуже люблять Росію".

Він сказав, що на питання повинні відповісти самі Ющенко і Тимошенко. "Як не зустрінешся, суцільна любов", - сказав Чорномирдін.

Відповідаючи на питання, він також скептично оцінив можливість участі українського капіталу і політтехнологів у виборах в Держдуму в грудні 2003. "Ви ще від своїх виборів не просохли. Вам ще російських виборів не вистачало!", - сказав Чорномирдін.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування