Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Недовіра Ющенка ще не означає звільнення

Середа, 1 жовтня 2003, 12:54
Голова Державної податкової інспекції Львова Мирослав Хом'як може бути звільнений з посади лише своїм безпосереднім начальником, керівником ДПА Львівської області Сергієм Медведчуком.

А звернення депутатів міської ради, прийняте 25 вересня, не має обов'язкової сили для звільнення Хом'яка - заявив прокурор Львівської області Євген Блажівський у інтерв'ю "Львівській газеті".

Коментуючи пункт звернення міськради, в якому вимагається "перевірити факти порушень із боку ДПА під час перевірок підприємницьких структур", Блажівський сказав, що інформацію буде опрацьовано після офіційного отримання звернення.

"Якщо ж звернення буде не конкретизоване, то ми звернемося до міської ради для уточнення інформації. І лише на підставі конкретних фактів ми розпочнемо перевірку", - сказав прокурор.

Блажівський повідомив також, що у 1999 році СБУ порушувала кримінальну справу, в якій "фігурувала особа Мирослава Хом'яка", за фактом незаконного відшкодування податку на додану вартість. У тому ж році справу щодо Хом'яка закрили за відсутністю складу злочину.

Читайте також:

Ющенко домігся імпічменту кадра Медведчука


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...