Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Банкіри підловили Медведчука на брехні

Четвер, 2 жовтня 2003, 16:18
Акціонерне товариство "Кредит Банк (Україна)" спростовує повідомлення про те, що є збитковою установою.

Як повідомив у вівторок на прес-конференції голова Державної податкової адміністрації у Львівській області Сергій Медведчук, "Кредит Банк" (Україна) є збитковим, проте його відомство "вже рік" розслідує діяльність банку.

Прес-центр фінансової установи заявляє, що з 2002 року "Кредит Банк" (Україна) "працює прибутково". "Станом на 1.01 2002 року банк отримав прибуток у розмірі 307,8 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Станом на перше січня 2003 року прибуток становив 1 151,9 тисяч гривень, а на 1 жовтня чистий прибуток склав 10 370,4 тисяч гривень.

Як зазначає прес-служба, банком також за 9 місяців 2003 року сплачено податків та обов'язкових платежів на загальну суму 13,7 мільйонів гривень. У тому числі податку на прибуток на суму 5,4 млн. грн.

"Ці кошти, перераховані у бюджети різних рівнів та державні цільові фонди", - йдеться у документі.

У вівторок на прес-конференції Сергій Медведчук заявив, що окрім двох справ за фактами зловживань працівниками АТ "Кредит Банк" (Україна), переданих до суду, "незабаром буде також розпочато кримінальне переслідування персонально керівників банку".

Про подробиці керівник податкової не повідомляв, пославшись на таємницю слідства.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...