Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗА ОБРАЗУ СЕБЕ І СИНА ЯНУКОВИЧ ОБІЦЯЄ "РОЗІБРАТИСЯ" З ЮЩЕНКІВЦЯМИ

Субота, 1 листопада 2003, 13:30
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович заявляє, що має намір "розібратися з обвинуваченнями" на свою адресу й адресу своєї родини в зв'язку подіями в Донецьку в п'ятницю.

"Обвинувачення на мою адресу, та ще на адресу моєї родини - я з цими питанням розберуся, і буде конкретна відповідь", - сказав Янукович на прес-конференції в суботу в Києві, передає Інтерфакс-Україна.

Він відзначив, що в цих обвинуваченнях зачіпався його син, "який нібито брав участь у якихось бігбордах, рекламу там вивішував".

"Я можу однозначно сказати, що я відповім так, що вони почують чітко, і на якій би я мові не говорив, відповідь буде ясна, зрозуміла", - підкреслив прем'єр.

При цьому Янукович заявив: "Усі, хто сьогодні зайнятий політикою і хочуть гострих відчуттів і при цьому не розуміють, як до цього буде ставитися український народ, напевно, повинні запастися памперсами і не займатися політикою".

По слова прем'єра, політики, що потрапляють у подібні ситуації, "повинні поводитися гідно". "Кому мені було скаржитися, коли я працював у Донецькому регіоні, коли через день там були пікети, мітинги, і хто в тих випадках людей виганяв на вулиці і на площі, ніхто ці питання тоді не ставив, а ставили питання: демократично чи недемократично ми там ведемо діалог. А тут, виявилося, недемократично?!" - сказав Янукович.

За його словами, "до всіх питань і політики, й усі, хто бере участь у цих процесах, повинні в першу чергу підходити з розумом, а по-друге, з урахуванням існуючих факторів". Представники "Нашої України", що їдуть у Донецьку область, "повинні були поміряти там температуру, перш ніж там щось робити", - заявив Янукович.

Як повідомлялося, у п'ятницю в Донецьку блок "Наша Україна" не зміг провести свій з'їзд. У будинку, орендованому блоком для проведення форуму, на час відкриття з'їзду знаходилися близько 2 тис. чоловік, за даними "Нашої України", які не мали відношення до проведення заходу.

Блок звинуватив дирекцію Будинку культури "Юність", у якому мав пройти з'їзд, у недотриманні домовленостей, а владу області й міста - в бездіяльності в цій ситуації. У місті напередодні з'явилися бігборди антиющенківського змісту, з обвинуваченнями "нашоукраїнців" у фашистській ідеології.

Замість форуму в місті пройшов мітинг за участю делегатів, що прибули на з'їзд, на якому була прийнята резолюція про висування Ющенка кандидатом у президенти від "Нашої України" на всенародних виборах.

У ЗМІ з'явилася також інформація, що до бігбордів, нібито, має відношення компанія, яку очолює син прем'єра.

Сам Ющенко заявив на прес-конференції в Києві, що Янукович не міг не знати про події, що відбувалися в Донецьку, що призвели до зриву з'їзду "Нашої України".

Читайте також:

Війна в Донецьку дала народного президента

ЮЩЕНКО ДУМАЄ, ЩО ЯНУКОВИЧ ЗНАВ ПРО ПОДІЇ В ДОНЕЦЬКУ. І ЮЩЕНКО "НАТХНЕННИЙ"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування