Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЖИТТЯ КИСЕЛЯ В БЕЗПЕЦІ. ВІН ПІДІРВАВ СЕБЕ САМ?

Середа, 5 листопада 2003, 13:52
Стан водія джипу, що вибухнув у вівторок ввечері в центрі Києва, стабільний, але залишається важким, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у середу в лікарні №17, куди була доставлена частина потерпілих.

Водій автомобіля втратив ногу, він знаходиться в реанімації. При цьому співрозмовник агентства відмовився назвати прізвища людей, що на даний час знаходяться в лікарні, і відмовився надати іншу інформацію. Раніше міліція повідомлялала про чотирьох госпіталізованих після вибуху.

У той же час, як стало відомо агентству з джерел у правоохоронних органах, стан депутата Голосіївської райради Києва Володимира Киселя, який на момент вибуху знаходився у джипі, не викликає побоювань. За неофіційними даними він знаходиться в іншій лікарні під міліцейською охороною.

Джерела агентства також повідомляють, що основною версією слідства є випадковий вибух транспортованої у салоні джипу вибухівки. На користь цієї версії свідчить її розташування - усередині салону між сидіннями. При цьому розглядаються й інші версії події, зокрема, замах на життя Киселя.

За повідомленнями ряду ЗМІ, Кисіль, що постраждав від вибуху, є одним із "київських кримінальних авторитетів".

Як повідомляє в середу "Новий канал", правоохоронцям Києва Кисіль нібито відомий також під прізвиськом "Дід". Телеканал відзначає що, за даними управління по боротьбі з оргзлочинністю, злочинне угруповання "Діда" (його також називають угрупованням "Киселя") донедавна була однією з двох могутніх злочинних бригад столиці.

За даними міліції, на сьогодні діючими київськими угрупованнями є ОЗГ "Киселя" і "Прища".

"Новий канал" відзначає, що сам Кисіль уже спростовував свою причетність до злочинного світу.

У той же час, угруповання "Киселя" згадується й у листах нині покійного Ігоря Гончарова, який звинувачувався в організації банди "міліціонерів-перевертнів". Після смерті обвинувачуваного за посередництвом невідомих у ЗМІ стали надходити його листи, у яких він заявляє, що журналіста Георгія Гонгадзе вбили члени банди "Киселя" за замовленням співробітників УБОЗ.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Киселя хотіли вбити, щоб потім звинуватити його у смерті Гонгадзе?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...