Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яворівський тимчасово позбавив влади Околітенко

Четвер, 6 листопада 2003, 11:34
Печерський місцевий суд Києва наклав заборону на реєстрацію в Мінюсті протоколу і рішення зборів Спілки письменників України. Згідно з цими документами, новим керівником організації стала Наталія Околітенко, також було змінено статут організації.

Це рішення суд ухвалив 5 листопада за заявою позивача П’янова. Він також позивається до очолюваної Околітенко Національної спілки письменників.

Ухвала суду поширена на прес-конференції голови Спілки письменників Володимира Яворівського, який не погоджується із рішенням "загальних зборів" Спілки про усунення його з посади.

Суд наклав заборону на реєстрацію протоколу і рішення зборів Спілки письменників України, оскільки зараз правомірність цих документів оскаржується у суді. І якщо документи будуть зареєстровані, то виконання рішення суду "може бути утрудненим або неможливим", ідеться у вердикті Печерського суду.

Як відомо, Яворівський вважає незаконними рішення "загальних зборів" Спілки письменників про усунення з посади і внесення змін до статуту, оскільки це є компетенцією з’їзду організації. Яворівський звинуватив адміністрацію президента у організації "провокації" проти Спілки письменників. Яворівський є народним депутатом, членом "Нашої України".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування