Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Сумах п`яні комуністи готували плакати проти Ющенка

Субота, 8 листопада 2003, 20:50
На вулицях Сум у суботу ввечері з’явилися люди, що "вербують" людей для участі у пікеті проти Віктора Ющенка, який у неділю проводить у місті Форум демократичних сил. Про це повідомляє прес-служба "Нашої України".

У повідомленні зазначається, що невідомі пропонують по 10 гривень кожній особі, яка прийде в неділю на "антиющенківський" мітинг.

Також "Наша Україна" повідомляє, що в сумському міськкомі Компартії України на вулиці Соборній, 19 у Сумах виготовлялися "плакати антиконституційного змісту".

За словами члена фракції Євгена Червоненка, ряд депутатів прибув до офісу КПУ, де група людей виготовляла плакати з надписами "Ющенко – нацист", "Ющенко - не наша Україна", "Ющенко отправил украинских солдат в Ирак", " Ющенко – ставленик США", "Ющенко позбавив ветеранів пільг" та інші.

Керував процесом перший секретар міськкому КПУ Федянкін. "Всі, хто виготовляє плакати – у стані алкогольного сп’яніння", - зазначив Червоненко. "Все, що тут відбувається, ми зафіксували на відеокамери".

За повідомленням прес-служби, прибула міліція склала акт щодо цих подій і отримала пояснення від чотирьох людей, які займалися виготовленням плакатів. Вони визнали у поясненнях, що виготовляли плакати і були в стані сп'яніння. Після чого міськом КПУ було зачинено. Плакати залишилися всередині.

"Наша Україна" також повідомляє, що представники Сумської влади почали вимагати прибрати намети, в яких збиралися підписи за збереження прямих виборів президента.

Після завершення збору підписів головний спеціаліст держбуднагляду міського управління архітектури Стрельченко заявив, що намети є "малими архітектурними формами", і їх встановлення має бути узгоджене з відповідними структурами міської влади.

Він не звертав увагу на аргументи, що до цих наметів не підведене водопостачання та живлення, у них немає фундаменту, і тому їх не можна вважати "малими архітектурними формами".

Стрельченко заявляв, що ці палатки, начебто, можуть збити машини (хоча всі вони розташовані у пішохідних зонах, де нема автотранспорту) або що під ними може статися прорив комунікацій, і вони можуть заважати відповідним ремонтним роботам щодо його усунення.

Насамкінець, Стрельченко заявив, що йому просто не подобається зовнішній вигляд намету.

Читайте також:

У Сумах проти Ющенка виставлять студентів і закриють ефір


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...