Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка, Мороза і Тимошенко в Закарпатті просять поквапитися

Понеділок, 8 грудня 2003, 12:06
Голови закарпатських обласних організацій політичних партій СПУ, "Батьківщина", УРП "Собор" і тих, що входять до виборчого блоку "Наша Україна" підписали звернення до Олександра Мороза, Юлії Тимошенко та Віктора Ющенка з проханням активізувати свої зусилля із висунення єдиного кандидата від опозиційних сил на виборах президента України.

Таке звернення було прийнято "враховуючи складну соціально-економічну та суспільно-політичну ситуацію в державі та Закарпатті зокрема, намагання проесдеківської кланово-олігархічної обласної влади вершити на свій лад долі закарпатців, а також у зв'язку з наближенням чергових виборів президента"

Дане звернення також підтримали голови громадських організацій краю, що входять до нещодавно створеної Коаліції політичних сил і громадських об'єднань Закарпаття повідомляє прес-служба Регіонального штабу виборчого блоку Віктора Ющенка "Наша Україна" в Закарпатській області.

Крім того, на Закарпатті відбулось засідання керівників громадсько-політичних організацій краю, органів місцевого самоврядування та інтелігенції області за участю народних депутатів України від Закарпаття – Віктора Балоги, Івана Іванчо, Сергія Ратушняка та Івана Миговича.

Учасники засідання прийняли рішення про створення Коаліції політичних сил і громадських об'єднань Закарпаття та підписали Меморандум про поглиблення співпраці між учасниками Коаліції.

Головна мета новоствореної Коаліції – зміна нині існуючої системи влади і перемога на президентських виборах представника від опозиційних політичних сил.

Наразі до Коаліції політичних сил і громадських об'єднань Закарпаття ввійшли керівники обласних організацій опозиційних партій, що входять до виборчого блоку Віктора Ющенка "Наша Україна", КПУ, СПУ, "Батьківщина", УРП "Собор", голови національно культурних товариств Закарпаття, мери міст Мукачева й Хуста.

Учасники Коаліції вирішили створити робочий орган, виконавчий комітет, засідання проводити щомісяця під почерговим головуванням керівників тих політсил і громадських організацій, що ввійшли до Коаліції, а також заявили про відкритість Коаліції для входження інших політичних сил області та громадських організацій, що поділяють погляди і наміри учасників Коаліції.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...