Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма поговорив з інтелігентами-"нашоукраїнцями"

Вівторок, 9 грудня 2003, 14:05
Леонід Кучма провів зустріч з представниками наукової еліти України, академіками НАН України Ігорем Юхновським, Іваном Дзюбою, Платоном Костюком та Миколою Жулинським.

Про це повідомляє прес-служба українського президента.

На зустрічі з главою держави представники української наукової інтелігенції висловили своє хвилювання з приводу негативних тенденцій, які, на їх думку, останнім часом намітилися в громадянському суспільстві України.

Вони занепокоєні протиставленням західної і східної України низкою політичних партій та розподілом населення за територіями проживання.

Академіки НАН запропонували обговорення цих тем у суспільстві через проведення круглих столів з представниками більшості й опозиції за участю глави держави, громадськості та висвітленням у ЗМІ.

Вони запропонували використати їх певний громадський і науковий авторитет і досвід для спільних дій у напрямку демократизації суспільних процесів в Україні.

Під час бесіди президент України підкреслив, що вважає своїм завданням збереження єдності українського суспільства і вважає корисним залучення української інтелігенції та широких верств громадськості до обговорення актуальних політичних питань.

Ігор Юхновський та Микола Жулинський є народними депутатами, членами "Нашої України".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...