Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма урівняє зарплати всіх чиновників

П'ятниця, 9 січня 2004, 11:37
Президент Леонід Кучма доручив Кабінетові міністрів зрівняти зарплати державних чиновників і працівників місцевого самоврядування, усунувши до травня розбіжності в зарплатах по відомствах і регіонах.

Як повідомляють "Факти", в указі президента від 5 січня "Про заходи для реалізації стратегії реформування системи державної служби в Україні на 2004 рік", відзначається необхідність "ліквідувати міжвідомчі і місцеві розбіжності в розмірах зарплат".

До кінця січня Кабмін повинен провести моніторинг і почати вирівнювати зарплати державних службовців, працівників місцевого самоврядування і тих, хто працює в недержавному секторі економіки. А до вересня повинен бути розроблений механізм перевірки вірогідності даних, що надають кандидати на посади в держслужбі.

Таке завдання поставлене перед Кабміном, Державною податковою адміністрацією, Головним управлінням державної служби, Міністерством юстиції, Міністерством фінансів, Фондом державного майна і Міністерством внутрішніх справ.

Нагадаємо, що на початку грудня минулого року Леонід Кучма скасував постанову Кабміну, яка підвищувала на 100-300 відсотків зарплату президентові, голові Верховної Ради, прем'єр-міністрові, віце-прем'єрам і міністрам, головам Верховних і Конституційних судів.

Глава держави аргументував своє рішення тим, що підвищення зарплати керівникам країни значно перевищило темпи росту мінімальної зарплати.

Читайте також:

ПРЕЗИДЕНТ ЗАВАЛИВ СПРОБУ ЯНУКОВИЧА ЗБІЛЬШИТИ СОБІ ОКЛАД

Янукович змінив своїм оклади, а Медведчуку дав надбавку "за врєдность"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування