Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко хоче чути Голос Америки

Середа, 18 лютого 2004, 11:28
Політика скорочення програм "Голосу Америки" українською мовою, на думку Віктора Ющенка, виглядає надзвичайно дивною і непродуманою. Про це він сказав в інтерв'ю "Голосу Америки".

Ющенко вважає, що це рішення може викликати лише здивування. "Я думаю, що це рішення може належати тим людям, які не знають, що таке "Голос Америки" і наскільки важлива позиція цієї радіостанції для об'єктивного, своєчасного інформування слухачів в Україні", - сказав він.

Він також додав: "У рік, коли тема об'єктивного і своєчасного інформування, у рік президентських виборів, коли воно є найбільш актуальним, таке рішення викликало здивування і у громадськості, і у політичних колах країни. Це неправильне рішення, помилкове рішення, якщо воно не було спеціальним".

Також Ющенко сказав, згадуючи останні події з радіо "Свобода", телеканалом "5 канал", газетою "Сільські вісті", що "це той контекст, у якому відбувається сьогодні переслідування і тиск на незалежні засоби масової інформації. Тому у цьому контексті політика скорочення мовлення програм "Голосу Америки" і скорочення фінансування виглядає надзвичайно дивною і непродуманою".

Нагадаємо, що американська сторона ухвалила рішення про скорочення з 1 березня 2004 року мовлення української редакції "Голосу Америки" з двох годин на одну.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування