Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович – найбільш природній кандидат від влади, але Медведчук і Пінчук його не допустять

П'ятниця, 6 лютого 2004, 08:51
Відомий економіст з Центру Карнегі у Вашингтоні Андерс Аслунд вважає прем'єра Віктора Януковича найреальнішою кандидатурою від влади на президентських виборах в Україні у жовтні цього року.

"На нинішній момент найбільш природнім кандидатом від влади є прем'єр-міністр Віктор Янукович, який представляє найпотужніший регіональний клан з найбільшими фінансовим і промисловим потенціалом," - сказав Андерс Аслунд, виступаючи в прямому ефірі Української Служби Бі-Бі-Сі.

"Проте Віктор Медведчук та дніпропетровська група з цим (кандидатурою Віктора Януковича) не погодяться," - зазначив Аслунд, який раніше працював радником українського та російського урядів і є одним із найбільших спеціалістів з української тематики на Заході.

Він також зазначив, що президент Леонід Кучма не довірить будь-кому бути "офіційним представником" влади на президентських виборах.

Пан Аслунд додав, що тема персональних гарантій безпеки є "дуже важливою для Кучми" в постпрезидентську добу, але водночас, за його словами, Кучма "нікому не довіряє" в цьому питанні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування