Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Закон про вибори на цьому тижні розглядати не будуть - Литвин

Вівторок, 2 березня 2004, 12:33
Законопроект про вибори народних депутатів на пропорційній основі може бути розглянутий у парламенті після відповідного розгляду цього документа в профільному комітеті або конституційній комісії парламенту, заявив голова Верховної Ради Володимир Литвин в інтерв'ю журналістам у вівторок.

Відповідаючи на питання, коли парламент зможе розглянути цей документ, Литвин відзначив, що це може відбутися в двох випадках.

У першому випадку, комітет з питань регламенту повинен розглянути і винести рішення за пропозицією групи народних депутатів про передачу конституційної комісії парламенту для підготовки до розгляду в сесійній залі законопроектів про вибори народних депутатів, депутатів місцевих рад, а також президента.

У такому випадку парламент буде приймати рішення по законопроектах після того, як конституційна комісія "буде готова не формально, а відповідно до процедури і регламенту".

В другому випадку, парламент може приступити до розгляду цих законопроектів після того, як дасть свій висновок по них комітет з питань держбудівництва і місцевого самоврядування. За словами Литвина, засідання комітету відбудеться в середу на поточному тижні.

Відповідаючи на питання, чи може законопроект про вибори народних депутатів бути винесений на голосування в четвер, Литвин підкреслив, що для цього необхідно прийняти погоджене рішення, якого на сьогоднішній день немає.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування