Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дивитися на технології Медведчука в Мукачевому їдуть західні дипломати

Понеділок, 5 квітня 2004, 11:14
На початку цього тижня до Мукачевого мають прибути представники посольств кількох західних країн для ознайомлення з ситуацією на виборах мера міста.

Про це "Німецькій хвилі" повідомив голова тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування обставин виборів міського голови Мукачевого Юрій Оробець.

Як сказав Юрій Оробець, він закликав генпрокурора України, спікера парламенту та голів парламентських комітетів негайно втрутитись в ситуацію навколо виборів мукачівського мера.

Це відкрите звернення депутата було спрямоване також і до посольств країн Заходу.

До таких дій, пояснив Оробець, його спонукало порушення закону нещодавно створеним Ужгородським міськрайонним судом на шкоду опозиційним кандидатам. "Суди використовуються для чорних виборчих технологій на користь Ернеста Нусера, який є кандидатом від СДПУ(о). За ним стоять Іван Різак, голова держадміністрації області, а всім цим завідує безпосередньо голова президентської адміністрації Віктор Медведчук", – заявив Юрій Оробець.

Він назвав події в Мукачевому відпрацюванням технологій тиску на учасників виборчого процесу перед застосуванням їх на президентських виборах.

Читайте також:

"Наша Україна" просить захисту у Литвина, Васильєва, Януковича, Лавриновича і Ківалова

НАШОУКРАЇНЦЯ БАЛОГУ ЗНЯЛИ З ВИБОРІВ МЕРА МУКАЧЕВОГО

РОДИЧ МЕДВЕДЧУКА НАПАВ НА ЖУРНАЛІСТІВ "5 КАНАЛУ" У МУКАЧІВСЬКІЙ МЕРІЇ

Газета СДПУ(о) скаржиться, що на неї тисне "клан Балоги-Петьовки"

В Мукачевому відпрацьовують чорні технології для президентських виборів


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...