Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко радить Медведчуку влаштувати військовий заколот

Понеділок, 5 квітня 2004, 21:42
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко відзначає крах усіх проектів Віктора Медведчука і радить йому влаштувати військовий заколот, який, на її думку, також зазнає невдачі.

Таку думку лідер БЮТ висловила, відповідаючи на одне з питань чат-конференції на персональному сайті у понеділок.

Вона також зазначила, що час Медведчука в українській політиці закінчується.

"Головна проблема для Медведчука полягає у тому, що це людина без майбутнього. Як би не закінчилася політична реформа, висуне чи ні президентська більшість єдиного кандидата, хто б не переміг на виборах, врешті, щоб не сталося в Україні впродовж найближчого півроку, для Медведчука – все одно. Його немає в жодних розкладах", – зазначила Тимошенко.

За її словами, Медведчука "люто ненавидить головний партнер по парламентсько-урядовій коаліції" Віктор Янукович і весь його "донецький бомонд".

"У нього гіперзіпсовані стосунки зі спікером Володимиром Литвином (Медведчук проспав момент, коли Литвин перетворився на рівноцінного за масштабом йому політика, а потім і переріс його у сфері публічної політики). Медведчука, нарешті, не любить Кучма. Та і протистояння з Пінчуком також результат. Це, погодьтеся, далеко не кращі умови для "політичного росту" в цій країні", – зазначила лідер БЮТ.

На думку Тимошенко, "перманентна атмосфера провокацій, шантажу та авантюр" – це єдина атмосфера, в якій сьогодні може існувати голова президентської адміністрації.

"Постать Віктора Медведчука в українській політиці демонізовано й міфологізовано. Однак цей, з дозволу сказати, демонізм має за джерело не здоровий глузд і не вигаданий придворними стратегічний геній, а звичайнісінький тваринний жах, страх перед завтрашнім днем", – вважає вона.

За словами лідера БЮТ, Медведчук має "високий інтелект, однак цей інтелект, як у винахідника-невдахи, завжди працює не на те, що треба".

Вона зазначила, що "закриття газети "Сільські вісті" та радіо "Континент", відключення від ефіру радіо "Свобода", позбавлення умов мовлення Бі-Бі-Сі, Голосу Америки, ганебна вакханалія в Мукачевому, перетворення українського телебачення в стічну канаву та сміттєзвалище, печерні методи втілення конституційної реформи, відвертий розбій щодо опозиції, відверте хамство щодо європейських структур, уряду США, організація розбою щодо Джорджа Сороса, дуже небезпечні експерименти насадження етнічної ненависті в Криму – все це проекти Медведчука".

Говорячи про кампанію Медведчука проти Сороса, Тимошенко порівняла її зі спробою оселедця "обгадити криголам "Ленін" на повному ходу та ще й вважати при цьому, що це його може потопити".

"Іміджу України це жодних збитків не завдасть. Іміджу Сороса також. Все це "ге", яке Медведчук запустив у Сороса, хвилею віднесло на самого Медведчука", – сказала вона.

Тимошенко зазначила, що Медведчук зацікавлений в тому, щоб на кордонах України "опустилася нова залізна завіса перед Заходом" і висловила здивування, що Кучма, представники більшості не бачать, як їх всіх "ганьбить і губить" Медведчук.

За словами Тимошенко, це їй нагадує дитячий віршик Корнія Чуковського "Тараканіще", де "маленький ниций тарган так зашугав слонів, носорогів, ведмедів та інших сильних членів "суспільства", що вони не знали, куди їм ховатися і як задобрити паразита. Однак нікому в голову не приходило позбутися цієї біди, просто розчавивши його".

"Однак, незважаючи ні на що, час Віктора Володимировича в українській політиці закінчується. І поробити з цим уже нічого не можна. Якби я була політичним консультантом Медведчука, то, мабуть, порадила б йому здійснити військовий заколот. Однак, я гадаю, що він провалив би і цю компанію, як провалив усі інші", – сказала лідер БЮТ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
В Росії злетіли бомбардувальники Ту-95
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповненоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголошували ракетну небезпеку, була загроза "Кинджалів"
Усі новини...