Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко звинуватив посольство США в координації голосувань "Нашої України" у парламенті

Четвер, 8 квітня 2004, 12:25
Лідер Компартії України Петро Симоненко заявляє, що представники посольства США координують діяльність "Нашої України" у парламенті, зокрема щодо голосування за політреформу.

Про це Симоненко заявив із трибуни Верховної Ради у четвер, виступаючи з позицією від фракції щодо внесення змін у Конституцію.

Під час виступу Симоненко зазначив, що США "реально загрожують" проведенню змін в Україні, а також заявив, що представники "політичного управління посольства США сидять на балконі Верховної Ради і контролюють "Нашу Україну", зокрема щодо голосування за політреформу.

Лідер комуністів розпочав свій виступ із звинувачення "Нашої України" у руйнуванні пам'ятнику загиблим у Великій Вітчизняній війні в одному з сіл Івано-Франківської області, запитавши, яку після цього блок Ющенка хоче Україну.

Симоненко також повернувся до слів Ющенка, що владу треба змінювати "чистими руками", зазначивши, що всі добре знають, "куди зникли 500 млн. гривень і хто знищив банк "Україна".

Він зазначив, що його сила ініціювала політреформу, аби "обмежити владу олігархів". Лідер КПУ зазначив, що "причини приєднання до неї різних сил різні", але він сподівається, що вони переш за все керуватимуться думкою про можливість ліквідації загрози корумпованої й злочинної влади.

Лідер комуністів зазначив, що народ відчуває "недовіру до всіх гілок влади: законодавчої, виконавчої, а особливо – судової, яка обслуговує криміналітет". "Ми не хочемо, щоб була диктатура кримінального капіталу", – зазначив Симоненко.

"Ми хочемо припинити епідемію геноциду, відтоку інтелектуальних сил, виключити, щоб до влади прийшли олігархи", – додав він.

Виступ Симоненка супроводжувався свистом.

Після виступу депутат від "Нашої України" Валерій Асадчев звернувся до КПУ з вимогою надати докази причетності блоку Ющенка до руйнування пам'ятника на Івано-Франківщині, а також, відповідаючи на репліку, якою його сила бачить Україну, зазначив, що "Наша Україна" бачить її "без Кучми і без Компашки".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування