Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз не називав Ющенка "зрадником". Це все "чорний піар"

П'ятниця, 2 липня 2004, 15:10
Соцпартія України відмежовується від листів, поширених, начебто, від імені лідера партії Олександра Мороза, де міститься заклик не голосувати за лідера "Нашої України" Віктора Ющенка.

Про це в п’ятницю повідомила прес-служба СПУ.

"Президентська виборча кампанія офіційно ще не розпочалась, а так звані, „чорні” виборчі технології, що їх застосовують певні провладні структури, працюють вже на повну силу", - йдеться у повідомленні.

В поширеному документі також розповідається про те, що в деяких областях України поширюються друковані листівки провокаційного змісту, "мета яких роз’єднати, розірвати опозиційні сили".

Одна з них під заголовком „Не допустити зрадника до влади!”. "Це псевдолист Голови Соціалістичної партії України О.Мороза до громадян України, в якому лідер соціалістів ніби-то закликає співвітчизників не голосувати за „гаранта інтересів російського капіталу” Ющенка", - йдеться у повідомленні.

"Політрада СПУ спростовує подібні провокаційні листи і ще раз звертається до усіх політичних партій, що висуватимуть своїх кандидатів на пост президента України, не застосовувати брудних технологій під час виборчої кампанії, бути толерантними по відношенню до опонентів, пам’ятати про свою відповідальність за майбутнє України та її народу", - йдеться у повідомленні.

Прес-служба також повідомляє, що політрада СПУ звертається до Генпрокуратури, МВС, СБУ та ЦВК з вимогою "розібратись і дати правову оцінку цьому брудному провокаційному наклепу".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування