Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Керівників Волі-кабель випустили. Їх забрали до лікарні

Середа, 7 липня 2004, 17:47
У середу керівників "Волі-Кабель" Юрія Бойка та Валерія Салямова випустили з-під варти у залі суду.

Про це повідомляє інтернет-видання "Телекритика"

Колегія Апеляційного суду м. Києва винесла ухвалу про задоволення апеляційної скарги адвокатів та скасувала постанови Дніпровського районного суду м.Києва про обрання по відношенню до керівників "Волі-Кабель" Сергія Бойка та Валерія Салямова запобіжного заходу арешту.

Бойка та Салямова одразу після оголошення ухвали було госпіталізовано до приватної медичної клініки.

За словами адвоката Бойка - Віктора Петруненка - Бойко та Салямов перебувають у статусі обвинувачених. Найближчими днями вони почнуть ознайомлення з матеріалами кримінальної справи.

Як вже повідомлялося раніше, згідно з рішенням Господарського суду м. Києва, прокуратурі в позові про стягнення із ЗАТ "Воля-кабель" 9 808 199,02 гривні відмовлено повністю, повідомили в прес-службі компанії, передає УНІАН.

Згідно з повідомленням, цей позов був поданий окремо від порушеної кримінальної справи про безліцензійну діяльність і містив вимоги про стягнення до бюджету вищеназваної суми як прибутку, одержаного незаконним шляхом, тобто грошових коштів, одержаних від здійснення діяльності без ліцензії Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

У прес-службі зазначили, що аргументи сторін були аналогічні аргументам, які фігурують в кримінальній справі. Таким чином, господарський суд, розглянувши матеріали справи, колегіально (у складі 3-х суддів) ухвалив рішення, що "Воля-кабель" здійснює діяльність законно, а претензії прокуратури – не обгрунтовані.

Як повідомлялося раніше, 22 червня прокуратура Києва порушила три кримінальні справи за фактами розповсюдження порнографії найбільшим столичним оператором кабельного зв'язку ЗАТ "Воля-кабель".

Прокуратура столиці направила до суду кримінальну справу за фактом здійснення ЗАТ "Воля-кабель" безліцензійної діяльності у сфері телерадіомовлення. За даними прокуратури, встановлено, що "Воля-кабель" у 2003 році транслювала і поширювала телепрограми і передачі телерадіоорганізацій з використанням мереж кабельного телебачення без відповідної ліцензії Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Наприкінці червня правоохоронні органи столиці затримали директора ЗАТ "Воля-кабель" Бойка і його заступника Салямова, яким інкримінувалася стаття 209 - легалізація і відмивання "брудних" грошей.

Нагадаємо, що Компанія "Воля" - провідний провайдер телекомунікаційних послуг, що надають доступ передплатникам до пакетів програм кабельного телебачення, представлених торговою маркою "Воля Преміум ТБ", і доступ до ресурсів Інтернет, представлених торговою маркою "Воля Бродбенд".

Тим часом в четвер у Деснянському районному суді м. Києва відбудеться чергове засідання по іншій кримінальній справі стосовно керівництва "Волі-Кабель", згідно якої їх обвинувачують у безліцензійній діяльності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...