Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович та Пустовойтенко стали коаліцією

Четвер, 8 липня 2004, 13:25
Голова Партії регіонів, прем’єр-міністр України Віктор Янукович та лідер Народно-демократичної партії Валерій Пустовойтенко підписали Угоду про створення виборчої коаліції демократичних сил.

Про це в четвер повідомила прес-служба Кабінету міністрів України

"Під час загострення політичної боротьби, тобто в період президентських перегонів, ми домовились йти в майбутнє разом, об’єднуючи навколо себе усі конструктивні політичні сили в державі", - прокоментував подію Янукович.

Янукович також заявив, що сьогодні близько 50 партій та громадських організацій мають наміри приєднатися до цієї Угоди. "Якщо ми домовимось, то найближчим часом, ще в липні, відбудеться форум коаліції політичних сил, на якому буде підписано спільну угоду. Наша мета - об’єднати Україну" – наголосив Янукович.

Говорячи про Угоду, Валерій Пустовойтенко зазначив, що вона дає можливість політичної консолідації.

"Сьогодні державі потрібна політична угода, політична більшість, і тоді політичні партії будуть вести за собою всіх наших громадян, наших виборців і будуть нести безпосередню відповідальність за стан справ в нашій державі", - зазначив голова НДП.

За словами Пустовойтенка, в Угоді визначено основні засади зовнішньої та внутрішньої політики, соціального розвитку країни.

"Ця Угода стане важливим кроком щодо підтримки з’їздом Народно-демократичної партії, який відбудеться 10 липня у Києві, єдиного кандидата на президентських виборах", - зазначив лідер НДП.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...