Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не святкує неучасть Кучми у виборах президента

Понеділок, 2 серпня 2004, 10:34
Віктор Ющенко не виключає, що попри неучасть Леоніда Кучми у виборах президента він може повернутися на посаду прем'єр-міністра у листопаді 2004 року.

"Святкувати зарано, що на виборах не буде явища Кучми", - сказав Ющенко на прес-конференції, коментуючи закінчення цієї ночі терміну подачі документів до Центрвиборчкому для участі у виборах президента.

Як відомо, Леонід Кучма не подав документи для участі у виборах втретє.

Однак, за словами Ющенка, "зараз відпрацьовується сценарій, що Україна матиме нового прем'єр-міністра із повноваженнями президента, і не виключено, що його ім'я буде Кучма Леонід Данилович".

В свою чергу інший учасник прес-конференції Олександр Мороз сказав: "Нас "нє пєчаліт", що Леонід Данилович не став кандидатом".

Говорячи про політреформу, Мороз сказав, що зараз він його "не ставить як ключове". "Пояснювати виборцям її необхідність – це гаяти час виборчої кампанії", - додав він.

"Зараз шансів на політреформу менше, ніж у квітні, але вони є", - додав Мороз.

На його думку, "до кінця вересня можуть з'явитися обставини, які змусять проголосувати за політреформу, в тому числі і прихильників Віктора Ющенка".

Водночас Ющенко сказав, що "не вірить, що це відбудеться (ухвалення змін до Конституції)".

"Я не бачу росту прихильників політреформи у парламенті", - додав він. При цьому Ющенко сказав, що "не заперечує потребу політреформи", однак її треба проводити окремо від виборів президента.

Мороз запропонував не акцентувати увагу на різних поглядах щодо змін до Конституції на прес-конференції, а "провести з цього приводу окрему дискусію".

"Українська Правда"

Читайте також:

КУЧМА БІЛЬШЕ НЕ МОЖЕ ПОДАТИ ДОКУМЕНТИ НА ТРЕТІЙ ТЕРМІН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування