Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗА ВІЛЬНОДУМСТВО КІНАХА ХОЧУТЬ ЗВІЛЬНИТИ?

Понеділок, 2 серпня 2004, 19:39
Низка облорганізацій роботодавців ініціюють скликання позачергового з'їзду Федерації роботодавців України для розгляду питання про підтримку кандидатури Віктора Януковича на президентських виборах.

Як повідомив "Інтерфакс-Україна" голова Харківського облоб'єднання організації роботодавців Леонід Рубаненко, в понеділок відбулися збори ініціативної групи, яка виступає за проведення позачергового з'їзду не пізніше другої декади вересня.

На з'їзді пропонується поставити питання про підтримку Федерацією кандидата на президентський пост Януковича.

Зі слів Рубаненка, проведення з'їзду ініціюють обласні організації роботодавців з Сум, Чернігова, Харкова, Донецька, Черкас, які вважають, що ФРУ "не може бути стороннім спостерігачем в ситуації, коли вирішується, хто очолюватиме державу наступні п'ять років".

Правом висловлювати позицію Федерації наділено тільки з'їзд, зазначив він.

Голова Харківського облоб'єднання роботодавців не виключив, що на з'їзді може бути поставлене питання про вибори нового голови Федерації.

Як відомо, на цей час Федерацію роботодавців України очолює президент Українського союзу промисловців і підприємців, лідер Партії промисловців і підприємців, кандидат у президенти України Анатолій Кінах.

Як повідомлялося раніше, Кінаха кандидатом у президенти висунув з'їзд Партії промисловців і підприємців України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...