Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко думає: або хтось провокатор, або Кучма перегрівся на сонці

Вівторок, 3 серпня 2004, 11:43
Віктор Ющенко припускає, що тема здачі Севастополя російському Чорноморському флоту та перебазування звідти кораблів українських ВМС в Донузлав може бути провокацією влади.

Про це повідомляє персональний сайт Ющенка.

"Я допускаю, що ця тема (Севастополя) виникає як владна спекуляція, щоб розхитати і поляризувати суспільство напередодні виборів", - зазначив Ющенко.

"Рішення такої ваги не повинні виникати спонтанно, вони не можуть народитися у здоровій голові, хіба що вона перегрілася", - додав він.

Кандидат у президенти підкреслив, що зараз невипадково виникають провокації міжнаціональних, мовних, релігійних конфліктів. На його думку, "це жупел, з яким влада носиться останні роки".

Разом з тим, Ющенко зазначив, що "за останні місяці в Україні стає модним усе продавати - заводи, позиції, мораль, територію, армію".

Говорячи про російсько-українські відносини, Ющенко нагадав, що їхній стан визначено великою двосторонньою угодою, яка містить головні позиції щодо відносин стратегічних партнерів. "Цей документ я знаю. Інші - ні", - сказав він.

Читайте також:

КУЧМА ВІДДАВ СЕВАСТОПОЛЬ РОСІЇ

Кучма таки віддав Севастополь Росії. Але поки що не повністю

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...