Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченко не спав по 19 годин перед "польовим етапом" Ющенка

Вівторок, 3 серпня 2004, 13:53
Керівник виборчої кампанії Ющенка Олександр Зінченко повідомляє, що з 1 серпня Ющенко почав активну передвиборчу кампанію.

"З 1 серпня починається польовий етап кампанії Віктора Ющенка", - повідомив Зінченко на прес-конференції у Києві.

За його словами, влітку пріоритетами Ющенка будуть південні регіони: Одеська, Запорізька, Миколаївська, Херсонська області та Крим.

"Це будуть тури по малих, середніх містах і навіть селищах", - додав Зінченко.

Він сказав, що у Ющенка "інша ритміка" виборчої кампанії, ніж у Януковича.

За його словами, літня пауза у кампанії Ющенка "не випадкова – щоб люди відчули різницю". "Інколи пауза важливіше, ніж той тиск [який іде від влади за Януковича]", - додав Зінченко.

"На відміну від кампанії Януковича, у нас збір підписів не перетвориться ні на соціалістичне, ні на капіталістичне змагання", - сказав Зінченко.

За словами Зінченка, у липні він працював по 18-19 годин на добу. "Цей місяць був штабний. Не завжди треба працювати обличчям, але також руками і мозком".

За цей час було розгорнуто штаби у регіонах і підготовку "сотень" агітаторів за Ющенка, повідомив Зінченко.

У вівторок прес-служба штабу Ющенка повідомила про реєстрацію двох уповноважених осіб Ющенка у загальнонаціональному окрузі – почесного директора Інституту клінічної та експериментальної хірургії АМН України Олександра Шалімова і поетеси Ліни Костенко.

Раніше уповноваженим у загальнонаціональному окрузі був зареєстрований нардеп Микола Катеринчук. Загалом кожен кандидат може мати п'ять уповноважених у загальнонаціональному окрузі.

"Українська Правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування