Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко звинуватив Ющенка і Черновецького в плагіаті. Нізащо?

Вівторок, 3 серпня 2004, 18:53
Кандидат у президенти Петро Симоненко звинувачує інших учасників президентської кампанії у використанні гасел комуністичного кандидата.

Про це йдеться у заяві, поширеній прес-службою центрального штабу Симоненка.

"Те що зараз "ініціюється" так званими "опозиційними" кандидатами Ющенком, Черновецьким, Яковенком і іншими стосовно скасування посади президента, обрання голів місцевих рад, обрання суддів, впровадження держмонополії на тютюн і горілку – це все вимоги програми кандидата Петра Симоненка "З людьми і для людей!", який відстоює ці положення всі роки незалежності", - говориться в заяві.

Прес-служба також наголошує, що ті хто сьогодні "ініціюють" ці питання, неодноразово разом з пропрезидентськими силами блокували пропозиції комуністів.

Вона також закликає цих кандидатів зняти свої кандидатури з президентських перегонів і підтримати Симоненка в боротьбі за президентську посаду.

Як відомо, Ющенко і "Наша Україна" минулого року виступали категорично проти обрання президента парламентом і ніколи не говорили про скасування цієї посади. Слово горілка в програмі Ющенка не згадується жодного разу.

Те ж саме стосується передвиборчої програми Черновецього. Єдине, що він вимагає скасувати, це податок на додану вартість.

Четвертим пунктом програми кандидата в президенти від Компартії робітників і селян Олександра Яковенка є "встановити дійсну владу трудящих в центрі та на місцях, після чого скасувати посаду президента України".

Він також обіцяє монополію на торгівлю хлібом, спиртними напоями і тютюновими виробами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування