Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький зізнався в любові Ющенку, але в другий тур піде сам

Четвер, 5 серпня 2004, 19:32
Кандидат у президенти, лідер Християнсько-ліберальної партії України, народний депутат Леонід Черновецький (фракція "Наша Україна") не виключає, що президентські вибори в Україні можуть бути зірвані або їхні результати можуть бути визнані недійсними.

"Я вважаю, що вибори можуть бути зірвані", - сказав Черновецький у четвер на прес-конференції в Києві.

Відповідаючи на питання журналістів про те, чи є в нього домовленість з лідером блоку "Наша Україна", кандидатом у президенти Віктором Ющенком про передачу йому своїх голосів у випадку непроходження в другий тур виборів, Черновецький сказав: "У мене немає ніяких домовленостей".

Він висловив упевненість, що сам пройде в другий тур.

Разом з тим, на думку Черновецького, його "хочуть стравити" з Ющенком, "у піку йому хочуть мене розкрутити".

Відповідаючи на питання журналістів, чи не суперечить його висування на президентських виборах фракційній дисципліні у фракції "Наша Україна", Черновецький сказав: "Я йду з Ющенко, тому що я люблю Віктора Андрійовича".

Він також підкреслив, що середфракційна дисципліна не визначається жодним із законів. "Я обирався за мажоритарним округом, і я нічим нікому не зобов'язаний", - сказав Черновецький, підкресливши в той же час, що підтримує Ющенка і вважає, що його кандидатура "може прикрасити" країну. "Я усе роблю для того, щоб гармонія в наших відносинах збереглася", - сказав Черновецький.

Разом з тим він відзначив, що симпатизує й іншим кандидатам на вищу державну посаду, зокрема, лідеру Партії промисловців і підприємців Анатолієві Кінаху, лідерові Партії зелених Віталієві Кононову, лідерові партії "Яблуко" Михайлові Бродському.

Черновецький також підкреслив, що поки він не погодить з ким-небудь зі своїх конкурентів на виборах ту частину своєї програми, у якій будуть визначатися християнські принципи, ніяких домовленостей з іншими кандидатами не буде.

Говорячи про розвиток Християнсько-ліберальної партії, Черновецький підкреслив, що до нього сьогодні надходить дуже багато заяв від громадян України, в основному, це віруючі з західних регіонів. На його думку, до завершення виборів партія значно збільшить свою чисельність.

Відповідаючи на питання про те, як він оцінює свої шанси на перемогу на президентських виборах, він сказав: "Я високої думки про бога, і для бога немає нічого неможливого".

Відповідаючи на питання , скільки вже зібрано підписів на його підтримку, Черновецький відзначив, що за три дні зібрано 100 тис. підписів. У той же час він критично відгукнувся про дії штабу Віктора Януковича, що зібрав уже кілька мільйонів підписів на підтримку свого кандидата, висловивши думку, що такий масовий збір підписів знижує рейтинг кандидата.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
06:26
У південно-східних областях втретє за ніч була оголошена ракетна небезпека: у Херсоні пролунали вибухи
05:48
відеоВ Росії на Кубані безпілотники атакували НПЗ
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
доповненоПольща цієї ночі двічі піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяРосіяни запускали ракети: було оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
Усі новини...