Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В журналіста "України кримінальної" шукають протоколи у справі Гонгадзе?

П'ятниця, 6 серпня 2004, 14:46
Співробітники карного розшуку Оболонського РВВС Києва намагалися проникнути в квартиру журналіста інтернет-видання "Україна кримінальна" Святослава Речинського з метою обшуку.

Про це сам Речинський розповів у коментарі "Українській правді".

Зі слів журналіста, близько 10 години ранку до нього додому в двері подзвонили п'ятеро осіб, один з яких представився співробітником карного розшуку Оболонського району.

"Мотив - нібито машина людини, яка проживає в цій квартирі, здійснила сьогодні вночі ДТП, внаслідок чого дві людини померло", - розповів журналіст.

Речинський повідомив їм, що машини не має і така людина в його квартирі не проживає.

Тоді співробітники карного розшуку запропонували журналісту, щоб він проїхав з ними в РВВС "для дачі пояснень". Коли Речинський відмовився і попросив повістку, міліціонери заявили, що самі є "повісткою".

Після недовгої розмови правоохоронці все ж пішли, однак коли Речинський вийшов з квартири, до нього стали "швидким кроком наближатися троє "качків", під футболками яких проглядалася зброя".

"Тоді я викликав міліцію, приїхав наряд, перевірив їхні документи. Потім цей наряд піднявся до мене і повідомив, що це співробітники карного розшуку", - повідомив журналіст.

Однак він не повірив співробітникам міліції, зазначивши, що схожі хлопці сидять в машині навпроти і в ЖЕКу.

О 14 годині Речинський "викликав на підмогу своїх друзів і телебачення", заявивши, що без камери з дому не вийде.

Журналіст не знає причини того, що відбувається, але припускає, що в його квартирі хочуть влаштувати обшук через протоколи у справі Гонгадзе і Гончарова.

"Я писав, що свого часу вони мені попалися", - пояснив причину свого припущення Речинський.

"Українська Правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування