Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах – не дублер Януковича і навіть не взяв би його прем'єром. Як і Ющенка

Четвер, 2 вересня 2004, 15:27
Кандидат у президенти Анатолій Кінах виключає негативний вплив на свою політичну кар'єру участь у виборах президента України.

Про це Кінах сказав на прес-конференції, повідомляють Українські новини.

Кандидат підкреслив, що він і його команда налаштовані працювати так, щоб досягти максимально високого політичного результату на виборах.

"Мені говорять, що немає жодних шансів на перемогу, і що це (участь у виборах президента) призведе до політичної смерті. У моєму розумінні поразка або політична смерть виникають, коли людина або політична сила приймає рішення під тиском, як результат примітивної торгівлі проти своїх принципів", - сказав Кінах.

Він зазначив, що ніколи не прийматиме рішення під тиском або в результаті примітивної торгівлі, що не відповідає інтересам держави.

Кінах додав, що у виборчій кампанії спирається на тих людей, які не хочуть обирати між владою й опозицією.

Кінах також спростував припущення низки експертів, які вважають його запасним варіантом влади на виборах президента.

"Немає необхідності наводити аргументи. Це не запасний варіант. Ми самостійна сила і не допустимо, щоб нас перетворили в кишеньковий механізм", - сказав він.

Кінах також вважає, що "рейтинги, які публікують, не відбивають реального настрою українського суспільства".

Він зазначив, що відчуває свій рейтинг не як результат соціологічного опитування, а як результат спілкування з людьми.

"Я даю різку оцінку тому, що нав'язується суспільству. Уже вирішили який буде результат. Не зважаючи, що в людей є право на свободу волевиявлення, уже повідомляють цей результат як очевидний. Я проти таких підходів. Треба поважати своїх людей", - сказав Кінах.

Кінах також заявляє, що не бачить "із усіх 25-ти кандидатів у президенти України, жодного як прем'єр-міністра".

Він зазначив, що у разі його перемоги на виборах президента він буде призначати прем'єр-міністра, спираючись на вимоги високої моральності, чесності і професіоналізму.

Кінах також заявив, що виключає можливість розпаду фракції Народно-демократичної партії і Партії промисловців і підприємців через підтримку НДП Януковича, а ПППУ – Кінаха.

Кінах зазначив, що фракція НДП-ПППУ була створена для того, щоб об'єднати в парламенті прагматичних і відповідальних людей, які прагнуть не допустити, щоб вирішення економічних проблемних питань стало заручником політичної конфронтації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...