Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук хотів влаштувати на дачі заповідник, але звірі втекли

П'ятниця, 1 жовтня 2004, 14:12
На дачі голови адміністрації президента Віктора Медведчука планувалося влаштувати приватний заповідник.

Про це повідомляє "Львівська газета" з посиланням на газету "Високий замок".

Губернатор Закарпаття, секретар обкому СДПУ(о) Іван Різак дав вказівку директору Берегівського держлісгоспу Михайлу Лакатошу виловити в державному розвіднику, що знаходиться в урочищі Нове Село того ж району, шість карпатських оленів, сім ланей і п’ять косуль, аби доставити їх на дачу Медведчука, що в селі Жденієво Воловецького району.

Внаслідок операції, частина тварин перелякалась і, зламавши огорожу, втекла в гори. Відтак державі завдано збитків на суму близько 40 тисяч доларів США.

В той же час, повідомляє газета, міністр Білоконь будує на Закарпатті шикарну дачу.

Ідеться, зокрема, про місцину в санаторно-курортній зоні села Шаян, що за 14 кілометрів від Хуста, де будують дачу для міністра.

Триповерховий будинок складається із 37 кімнат, у підвалі вже зберігаються бочки з коблевським вином. А неподалік дачі зводять ресторан, стайню та вертолітний майданчик.

Неподалік міністерської дачі зведено ще десять дерев’яних будиночків у гуцульському стилі, які, за свідченнями місцевих жителів, належать високим міліцейським чинам із Закарпатського обласного управління МВС і кільком начальникам УМВС із сусідніх областей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...