Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Син Пустовойтенка побився зі Шкілем через компромат на Ющенка

Понеділок, 4 жовтня 2004, 13:04
Народні депутати передали під охорону міліції видавництво "Новий друк", на якому друкувалася агітація за Януковича та антиющенківські плакати.

Про це в понеділок повідомляє прес-служба Центрального штабу Ющенка.

Перед цим депутати провели ніч у типографї, охороняючи "брудні листівки".

Як повідомив нардеп Юрій Оребець, вночі на типографію приїздив "молодий чоловік, який є реальним власником "Нового друку" і начебто сином Валерія Пустовойтенка. Він провокував бійку з народними депутатами. Також уночі на "Новий друк" приїхав наряд СБУ".

Вранці, за його словами, на місце події прибули заступник міністра МВС пан Мілєнін, а також заступник голови ЦВК Ярослав Давидович.

У той же час співголова фракції НДП-ПППУ Валерій Пустовойтенко під час погоджувальної ради оприлюднив заяву про те, що депутати Шкіль, Оробець і Бондаренко разом "із групою невідомих осіб" ввірвалися в друкарню ТОВ "Новий друк", і "вчинили фізичну і моральну наругу над працівниками".

Він також заявив, що фракція вимагає правової оцінки дій Шкіля, Оробця, і Бондаренка у зв'язку з "діями, вчиненими народними депутатами, та залишає за собою право надання допомоги для захисту представників НДП і членів їхніх родин у судовому порядку".

Як ідеться у заяві, Шкіль побив сина Пустовойтенка В'ячеслава, у зв'язку з чим той був змушений звернутися за медичною допомогу до лікарів.

За фактом скоєних дій щодо народного депутата Шкіля порушено кримінальну справу.

НДП розраховує, що керівники парламентських фракцій БЮТ і "Наша Україна" адекватно відреагують на вчинок своїх представників, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як відомо, ввечері, 2 вересня група народних депутатів з фракцій "Наша Україна" і БЮТ виявила на Броварський трикотажній фабриці 9 тон провокативних листівок проти Ющенка, після чого поїхала до типографії "Новий друк", де вони друкувалися.

Потрапити туди вони змогли лише через півгодини, коли прибула міліція. Після чого в друкарні вимкнули світло. У цей же час, за словами Юрія Оробця, "в терміновому порядку з цехів вивозили листівки з зображенням Ющенка на фоні символіки США".

Оробець повідомив, що на типографії знаходились величезні тиражі брудної поліграфії щодо команди Ющенка під заголовком "Загальна інформація про Блок Ющенка - Тимошенко (БЮТ)".

У цьому буклеті йдеться про Катерину Чумаченко, Петра Ющенка, Юлію Тимошенко, Олександра Зінченка, Олександра Мартиненка, Давида Жванію, Романа Безсмертного, Петра Порошенка, Ігоря Гриніва, Олега Рибачука, Миколу Томенка, Анатолія Матвієнка, Олександра Морозова, Євгена Червоненка.

На цій же друкарні було виявлено щоденники для дітей з портретом прем'єра Віктора Януковича, безліч його виборчих листівок з реквізитами іншої типографії, а також порівняльну листівку Янукович – Ющенко 10:0.

За його словами нардепи наполягатимуть "розглянути питання виготовлення брудної продукції проти кандидата в президенти Ющенка на засіданні парламенту цього тижня".

Також буде проінформовано Голову Верховної Ради, голову парламентської комісії з моніторингу ходу президентської виборчої кампанії Володимира Литвина.

Представник Віктора Ющенка в ЦВК Юрій Ключковський, який також перебуває на території типографії, стверджує, що "наявні докази свідчать про те, що порушено Закон про вибори президента, і є ознаки кримінального злочину".

Читайте також:

Депутати знайшли 9 тонн компромату на Ющенка. Їх тримають у темряві

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...