Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Васильєв покаже Мінздоров'я, що Ющенко пив кумис із салом

Понеділок, 4 жовтня 2004, 16:16
Якщо Міністерство охорони здоров'я попросить Генеральну прокуратуру надати медичні документи, які є в її розпорядженні, що стосуються отруєння Віктора Ющенка, воно їх одержить.

"Якщо з МОЗ до нас звернуться з проханням надати ці медичні документи, то навряд чи вони одержать відмову", - повідомив у понеділок на брифінгу в Києві глава прес-служби Генпрокуратури Сергій Руденко.

Так він прокоментував заяву комісії МОЗ про неможливість вивчити медичні документи (дані огляду Ющенка дільничним лікарем Держуправління справами) у зв'язку з тим, що їх вилучила Генпрокуратура.

Руденко також повідомив, що зараз поки не відомо, коли буде проведена медекспертиза Ющенка.

Серед передбачуваних дій найближчого часу Руденко назвав повне медичне обстеження лідера "Нашої України", а також вилучення Генпрокуратурою всієї медичної документації, що стосується його отруєння.

"Що стосується обстеження, то якщо на те буде згода Ющенка, воно буде проведене широким колом фахівців", - сказав глава прес-служби Генпрокуратури, додавши, що австрійські лікарі будуть максимально притягнуті до проведення цієї медекспертизи.

Руденко додав, що в Генпрокуратури немає складностей із правоохоронними органами і медиками Австрії.

Разом з тим він висловив здивування небажанням самого Ющенка і його оточення співробітничати. Так, за його словами, Зінченко дотепер не з'явився в Генпрокуратуру, незважаючи на запрошення.

Руденко також спростував інформацію про те, що в київській квартирі професора Миколи Корпана проводився обшук.

За його словами, оскільки постанова про обшук не виносилася, відповідно, цієї слідчої дії не було.

Корпан - медик віденської клініки "Рудольфінерхаус", один з лікарів кандидата у президенти Віктора Ющенка. Повідомлення про проведення обшуку в його квартирі з'явилося в низці ЗМІ

Раніше генпрокурор Васильєв оприлюднив частину історію хвороби Ющека, зазначивши, що він "їв раків, їв арбуз, їв суші ... Після отруєння їв сало, пив кумис"


Інтерфакс-Україна.

Читайте також:

ВАСИЛЬЄВ РОЗПОВІВ ПРО МЕНЮ ЮЩЕНКА І ПОРАДИВ ЙОМУ МОВЧАТИ

В отруєнні Ющенка з'явилися технології зі справи Гонгадзе і Гончарова

Усе про отруєння Ющенка



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування