Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комісію по отруєнню Ющенка консультував лікар Януковича

П'ятниця, 8 жовтня 2004, 16:56
Консультантом тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування отруєння Віктора Ющенка став професор, який обстежував Віктора Януковича після інциденту в Івано-Франківську.

Про це повідомляє прес-служба штабу Ющенка

Як зазначив 7 жовтня у Верховній Раді голова тимчасової комісії Володимир Сівкович, "комісія звернулася за консультацією до завідуючого кафедри нервових хвороб Національного медичного університету імені Богомольця професора Вінничука".

Саме цей кваліфікований медик, не бачивши в очі хворого, запевняє, що "ураження лицевого нерва у Віктора Ющенка могло бути спричинене запаленням вуха та дією препарату "Ботекс" з косметичною метою".

"За дивним збігом обставин, саме діагноз професора Вінничука про "забій тканин та коротку зупинку серця", поставлений прем’єру Віктору Януковичу після інциденту з яйцем, 2 жовтня тиражували провладні телеканали "Інтер", "1+1" та УТ-1", зазначає прес-служба.

Довірена особа Віктора Ющенка в загальнодержавному виборчому окрузі Микола Катеринчук вважає, що "залучення саме таких експертів, крім подиву, нічого не викликає".

Він зазначив, що "компанія "Ботекс" тепер має всі підстави подати позов проти Вінничука на захист своєї ділової репутації".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування