Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Не дочекаєтесь!"- Білоконь про свою відставку. Він прийшов до ЦВК перевірити війська

Понеділок, 1 листопада 2004, 01:01
Міністр внутрішніх справ Микола Білоконь прибув до Центральної виборчої комісії для перевірки охорони правопорядку.

Виступаючи біля будинку ЦВК, Білоконь сказав, що відмовляється коментувати появу біля Центвиборчкому близько 100 добровольців, у яких на рукавах були чорні пов'язки з жовтими написами "Охорона правопорядку".

Міністр, однак, пообіцяв розібратися, повідомляють "Українські новини".

Відповідаючи на запитання, чому біля ЦВК така серйозна охорона, Білоконь сказав, що в цьому є необхідність. "Для того, щоб ніч була спокійна", - сказав він.

Білоконь підійшов до ЦВК з боку пам'ятника Лесі Українки в супроводі 3 чоловік, пройшов уздовж фасаду будинку ЦВК, на ходу відповідаючи на запитання журналістів, потім пройшов уздовж огорожі по вул. Кутузівській і зайшов у будинок.

За повідомленням Інтерфакс-Україна Білоконь так прокоментував слухи про свою відставку: "Хіба на мене це схоже? Не подав. І не думаю. І не дочекаються ті, хто цього хочуть".

Як повідомляло агентство, міліція до півночі сконцентрувала великі сили біля будинку ЦВК: у внутрішньому дворі ЦВК стоять близько 20 тентованих вантажівок зі співробітниками правоохоронних органів, близько 30 автобусів зі співробітниками спецпідрозділів, бронетранспортер, покритий камуфляжною сіткою, а у дворах розташованих біля ЦВК будинків також стоять автобуси й вантажівки з міліцією.

Біля ЦВК не проводиться жодних політичних акцій, обстановка спокійна.

Близько 100 чоловік близько 00:10 підійшли до будинку Центральної виборчої комісії з різних районів Києва для підтримки громадського порядку.

Читайте також

Фоторепортаж з-під стін ЦВК - біотуалети, техніка та "1+1"

ЦВК ОХОРОНЯЮТЬ 100 НЕТВЕРЕЗИХ ДОБРОВОЛЬЦІВ І 30 АВТОБУСІВ СПЕЦНАЗУ

Білоконь у відставку не іде і ніякої таємної наради в МВС не було?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...